Категории ревюта

Parfum.bg - онлайн парфюмерия

Вземометър: Вземометър на www.parfum.bg: 7 от 10 (7/10)
Посети Parfum.bg - онлайн парфюмерия (www.parfum.bg)

Parfum.bg е електронния вариант на магазини Concord и е онлайн от 2000 година, което го прави първият специализиран магазин за парфюми в интернет. В Парфюм.бг ще откриете добър избор от дамска и мъжка порфюмерия, козметика, продукти за косата и кожата, а също и бижута. Ще ви харесат опциите за филтриране: по име на дизайнер (ако сте фен на определени марки), по стил (младежки, спортен, ежедневно-елегантен...), по категория, по аромат, както и показването само на парфюми от определен ценови диапазон. Сред козметиката, бижутерията и продуктите за коса и кожа трябва да навигирате по категории или да ползвате търсачката на сайта.

Идеите за подарък са най-разнообразни, като разделението им по ценови диапазони ги прави много удобни, ако имате фиксиран бюджет за подаръка.

След като сте напълнили "чантата", можете да платите онлайн през Epay.bg, с карти Mastercard или Transcard, или да заплатите при доставката. В случай, че изпращате подарък на приятел или бизнес партньор, но желаете да платите на ръка, се предлага интересната опция магазина да изпрати два куриера: един при вас, за да получи парите, и втори - при човека, за който е подаръка, за да го достави.

Parfum.bg осигурява и безплатни подаръчни торбички, а ако общата стойност на поръчаните артикули е повече от 69лв. получавате безплатно малка или голяма кутия за подарък. При същите условия ползвате и безплатна доставка в цялата страна.

Самата доставка е изключително бърза в рамките на София - до 100 мин. след телефонното потвърждение. За страната сроковете са от 1 до 5 дни, доставя City Express, а цените са около 5 лв.

Опциите за връщане или замяна биха ви свършили работа в някои ситуации. Повече за магазина вижте на официалния му адрес. Ако имате нужда от контакт можете да ползвате формата за контакти или директно да позвъните по скайп на консултант по парфюмерия, козметика или бижутерия от страницата за контакти.

Адрес на сайта: www.parfum.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.parfum.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Кредитни и дебитни карти MasterCardКредитни и дебитни карти TranscardСистема за онлайн разплащания EPay.bg

www.parfum.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.parfum.bg

Ползваемост: (7/10) Вземометър: 7/10

Вземометър на www.parfum.bg: 7 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.parfum.bg: 0 от 10
Избор: (7/10)
Отдел клиенти: (8/10)
Доставка: (8/10)
Плащания: (8/10)
Промоции: (6/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.parfum.bg

Все още няма потребителски мнения или ревюта за www.parfum.bg.
Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.parfum.bg

Вход за потребители